27 Haziran 2013 Perşembe

Kalami

 
Bursa, Mudanya'da geçen yıl keşfettiğimiz harika bir mekan olan Kalami denize sıfır olan lokasyonu, dalga seslerine karışan Yunan müziği ve leziz deniz mahsülleri ile sizleri huzur dolu ortamında ağırlamakta...
 
 
Teras Kat oldukça güzel ancak gecenin ilerleyen saatlerine doğru havanın sıcaklığının azalmasıyla birlikte tedarikli gitmenizde fayda var.
Balıkları oldukça güzel ve çalışanlar oldukça güleryüzlü. Bence hala Bursa'da keşfedilmemiş olan mekanlardan.
Gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız çünkü yer bulmakta zorluk çekebilirsiniz.
Detaylı Bilgi için ; www.kalamicaferestaurant.com
 
 
 

Adidas 3X3 TürkiyeTuru Bursa Ayağında 2. Olduk

 
Kent Meydanı AVM’de düzenlenen ve 89 takımın katıldığı organizasyonda Büyük Erkekler-Kadınlar, Genç Erkekler-Kızlar ve Yıldız Erkekler-Kızlar kategorilerinde birinciler final maçları sonrasında belli oldu. İlk hava atışından son maça kadar büyük çekişmeye sahne olan sokak basketbolu müsabakalarına Bursalılar da yoğun ilgi gösterdiler. Kentin en işlek meydanlarından birine kurulan portatif basketbol sahalarında oynanan maçları dikkatle ve beğeni ile takip eden Bursalılar, oyuncuların smaçlarını ve yaptıkları şık hareketleri fotoğraflayarak, video çektiler.
 

 
Son gün Büyük Erkekler Kategorisinde HG DÖNER ile Sorun İstemiyorum arasında oynadığımız final müsabakası da büyük çekişmeye sahne oldu. Kazanan takımın Türkiye Finallerine katılacağı mücadelede Sorun İstemiyorum takımı sahadan 13-12’lik skorla galip ayrıldı.
Uzun zaman sonra tekrar sahalara dönüp Oyak Renault'tan takım arkadaşlarım Furkan, Buğra ve Cahit ile birlikte aynı takımda oynamak ve eski dostlarla eskisi gibi mücadele etmek oldukça zevkliydi.
 
 
 

  Her kategorinin final maçı sonrası ise ilk 3’e giren oyunculara madalyaları verilirken, sporculara madalyalarını TBF Altyapı Faaliyetleri Yetkilisi Serdar Çelik, Bursa Basketbol İl Temsilcisi Ertuğrul Atak, FIBA kokartlı hakemlerden Engin Kennerman, A Klasman hakemlerden Murat Ciner, B Klasman hakemlerden Can Atsüren, Bursa İl Hakem Kurulu Üyeleri Hakan Beştepe ve Erol Dikkan verdiler. adidas 3x3 Türkiye Turu’nun üçüncü ayağı olan İstanbul etkinliği ise 29-30 Haziran tarihleri arasında Caddebostan Sahili’nde düzenlenecek.
 Bursa’da kategorilere göre sıralamalar şöyle oluştu;
Büyük Erkekler 1.Sorun İstemiyorum 2.HG Döner 3. Adam Adama