11 Temmuz 2013 Perşembe

Iphone Appstore'un Kullanıma Açılmasının 5 yılı Sebebiyle Bazı Programlar ve Oyunlar Ücretsiz



ücretsiz programlar ;

traktordj: native instruments'ın telefondaki parçalar arasında geçiş yapmaya olanak tanıyan traktor programının basit bir versiyonu (normalde fiyatı 20 tl)

barefoot world atlas: ortalama 1.5 gblık bir atlas programı. 3 boyutlu bir dünya haritası üzerinde gezerek, ülkelerin önemli özelliklerini meşhur kişileri coğrafi özellikleri falan görebiliyorsunuz

day one (journal/diary): foursquare ile senkronlayıp gün gün yaptıklarınızı fotolarla yazılarla günlük şeklinde kaydedebiliyorsunuz

how to cook everything: adı üstünde yemek pişirme-tarif programı

over: çektiğiniz ya da albümünüzde bulunan fotoğraların üzerine yazı yazmanıza olanak sağlayan bir program



ücretsiz oyunlar

badland: klasik heyvcanceğizi tıklayarak havada tutarak ilerleme platform oyunu ama tasarım ortam sesler falan gerçekten çok güzel!!

infinity blade 2: iphone için yazılmış en iyi grafiklere sahip bir iki oyundan biri belki de en iyisi. fakat oyunda şöyle bir sorun var fazla ilerleme yok bölümü 10-15 dakika gibi bir sürede bitirip oyunun sonunda tekrar baştan başlayıp level atlıyorsunuz silah zırh falan alabiliyorsunuz.(bu oyunun da fiyatı 7 lira gibi birşey olması lazım)

tiny wings: gene aynı şekilde tıklayarak ilerletmeli bir oyun kanatları vücuduna göre ufak olan bir kuş uçamadığı için yerde sürünerek ilerler, onu en uzağa sürükleme amacında bir oyun.

where is my water: benim en sevdiğim oyunlardan biridir, lağımda yaşayan bir timsaha yeraltındaki toprakları kazıyarak duş alabilmesi için su taşımamız gerekiyor. çok eğlenceli bir oyundur tavsiye ederim.

superbrothers: sword & sworcery ep: 8bit grafiklerin olduğu platform oyunu. anladığım kadarıyla müzikal puzzle'lar ağırlıklı bir oyun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder